Migdalul a fost cultivat deja în urma cu 4000 de ani oferindu-ne deliciosii samburi de migdale care sunt bogati în vitamina E, calciu, fibre si proteine. Acestea pot fi consumate ca atare, pot fi hidratate (lasate în apa cel putin 8 ore) sau folosite pentru tot felul de deserturi.
Migdalul a fost cultivat deja in urma cu 4000 de ani, oferindu-ne deliciosii samburi de migdale care sunt bogati in vitamina E, calciu, fibre si proteine. Acestea pot fi consumate ca atare, pot fi hidratate (lasate in apa cel putin 8 ore) sau folosite pentru tot felul de deserturi. In plus, migdalele sunt ideale pentru buna dezvoltare a copiilor si de aceea trebuie mancare cu regularitate.
Vitaminele B1, B2 si B6 sunt vedetele migdalelor si asigura
imbunatatirea sistemului nervos, precum si revitalizarea intregului organism -
sursa fantastica de energie. Migdalele au grija inclusiv si de sanatatea
oaselor si a dintilor, alaturi de un sistem digestiv echilibrat in totalitate.
Pana si pielea se bucura de rasfat, fiind protejata de factorii nocivi, cum ar
fi poluarea.
Daca ti-ai propus sa te mentii in forma, migdalele sunt un
sprijin de nadejde pentru ca ofera rapid senzatia de satietate prin intermediul
numeroaselor minerale esentiale, fibre si grasimi sanatoase din componenta sa.