Miezul crud de fistic constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate. Cercetarile sugereaza ca, fisticul are numeroase beneficii si poate ajuta la mentinerea sanatatii bune, sustinerea unui stil de viata activ si reducerea riscului de boli legate de nutritie. Vitaminele, mineralele, grasimile si proteinele gasite in fistic sunt foarte bune pentru sanatate.
Fisticul este o adevarata delicatesa, fiind de-a dreptul devorat atat de cei mari, cat si de cei mici. In ceea ce priveste gustul, fisticul crud se aseamana, intr-o oarecare masura, cu nucile de caju.
Miezul crud de fistic constituie o solutie ideala pentru
gustarile dintre mese din zilele aglomerate. Cercetarile sugereaza ca fisticul
are numeroase beneficii si poate ajuta la mentinerea sanatatii, sustinerea unui
stil de viata activ si reducerea riscului de boli legate de nutritie.
Vitaminele, mineralele, grasimile si proteinele gasite in fistic
sunt foarte bune pentru sanatate, in special cea a inimii, a sistemului
digestiv, respectiv a oaselor si a dintilor. De asemenea, miezul crud de fistic
este util si pentru protejarea si functionarea la capacitate maxima a
sistemului nervos, precum si un anti-inflamator deosebit de puternic.
Datorita proprietatilor uimitoare, se recomanda consumul sau
inclusiv si de catre femeile insarcinate. La polul opus, fisticul imbunatateste
vitalitatea sexuala a barbatilor ce au probleme cu functia erectila.